Barcelona Clàssica: El Jardí dels Tarongers inicia la temporada de concerts d’hivern d’entrada lliure

dijous, 7 de gener del 2016

El Jardí dels Tarongers inicia la temporada de concerts d’hivern d’entrada lliure

El Consell Català de la Música, entitat que gestiona el Jardí dels Tarongers (Casa Bartomeu, al carrer de la Ràbida número 5), inicia el divendres 8 de gener, a les 19.30 hores, el nou Cicle d’Hivern.

Ho farà amb un concert especial i fora de programació, amb el sextet Evoéh format per veu, guitarra, oboè, violí, viola i violoncel. Com és habitual en aquests cicles, l’entrada és lliure.
 
Des de la reobertura l’octubre del 2014, el Consell Català de la Música ha ofert una trentena de concerts i ha obtingut una afluència de públic de més de 2.400 persones. L’espai s’ha consolidat com un nou lloc que acull joves artistes en un ambient intimista i on el públic té relació directe amb l’artista.  

El cicle pròpiament dit començarà el 15 de gener amb la violinista Laia Montserrat, acompanyada al piano per Josep Buforn. Interpretaran per primer cop al Jardí dels Tarongers una obra de Tchaikovsky. El 29 de gener el pianista Enrique Lapaz oferirà obres de Busoni, Bach, Haydn, Debussy i Balákirev. El 12 de febrer, de la mà del pianista Jean-François Dichamp commemorarà el centenari de la mort d’Enric Granados amb tres extractes de les Goyescas.  El 19 de febrer actuarà la soprano Ana Gabriella Schwedhelm que portarà les obres de Xavier Montsalvatge per primer cop a la Sala Vila Arrufat. Al març, tornarà la pianista Amaia Osés i tancarà aquest cicle la pianista Margalida Moll amb obres d’autors com Antoni Soler, Enric Granados i Frederic Mompou. 

Després dels concerts, s’ofereix una copa de cava als assistents. Tot i que l’accès és gratuït, s’accepten les aportacions del públic pel manteniment de la Casa Bartomeu i de la programació musical.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada