Barcelona Clàssica: Estrenem secció: "Clàssica per a nens"

divendres, 9 d’octubre del 2015

Estrenem secció: "Clàssica per a nens"

Definitivament, octubre és el mes de retorn a l'activitat en música clàssica. I potser podríem pensar que en els concerts per a nens la normalitat torna al setembre, amb el “cole”. Però no. Per a la clàssica en format familiar cal esperar a octubre.

Això sí, la programació sembla arribar tota de cop: hi ha concerts infantils tots els caps de setmana del mes. Per això, hem inaugurat una nova secció anomenada “Clàssica per a nens” en la qual exposarem, de forma permanent, la programació de música especialment dirigida als més petits.

Una de les principals novetats aquest 2015 en aquest aspecte de la cartellera són els tallers musicals para embarassades, una iniciativa per la qual tant el Palau de la Música com L’Auditori han volgut apostar aquest any. I la coincidència és tal que fins i tot es realitzen el mateix cap de setmana: una, el dissabte 10 d'octubre i l’ altre, el diumenge 11 d'octubre. Pel que llegim en la presentació bàsica dels dos programes, es tracta de tot un matí d'activitats i experiències musicals per fomentar el vincle entre la mare i el nadó.

La resta de la programació del mes es completa amb un nou espectacle en el Liceu, anomenat Aria Kadabra, que utilitza la màgia per repassar, de forma divertida, la temporada d'òpera del teatre; l'activitat de l’ Orquestra Camera Musicae, en el Caixaforum, sobre experiències sensorials amb la música; els tallers per a bebès del Palau dirigits a nens de menys de dos anys; i els tallers preparatoris en L’Auditori amb Tubs i tubes, una nova sèrie de concerts familiars que arribarà al novembre.

Tots ells apareixen resumits a la nostra nova secció. Esperem que us agradi!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada